top of page
Interieurarchitect brabant

OVER.

't Ontwerphuys, opgericht door Amy van Strien ​is een interieurontwerp bureau dat zich specialiseert in het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte interieurs. Je kan bij Amy terecht voor ontwerpen van (vakantie)woningen, kantoren en horecazaken, waarbij ze kijkt naar lijnenspel, licht, imago en materiaalgebruik. ‘Door mijn creativiteit te gebruiken en de opdrachtgever te betrekken in het proces, kom ik tot persoonlijke en verrassende interieurs, die aansluiten bij de eindgebruiker.’

​​​

Visie

Amy heeft geen specifieke ontwerpstijl, maar ze laat graag haar eigen handschrift zien in haar ontwerpen. Ze streeft naar tijdloze en unieke ontwerpen. Het is voor haar van groot belang dat de eindgebruiker verrast wordt en zich volledig comfortabel voelt in de ruimtes. Daarnaast wil ze graag laten zien dat een interieur er luxe uit kan zien zonder dat daarvoor de duurste materialen nodig zijn.

Amy zorgt ervoor dat het gehele ontwerpproces een beleving wordt en dat de klant er volledig bij betrokken wordt. Ze werkt de mogelijkheden uit in 3D en neemt je tijdens de eindpresentatie mee naar je nieuwe interieur met behulp van virtual reality (VR).

  

VOLG ONS OP

INSTAGRAM

bottom of page