top of page

PROJECTEN.

Ontwerp

Woning Eindhoven

Een mooie jaren 30 woning die volledig gemoderniseerd moet worden. De wens van de opdrachtgever was, om van de woning een gezellige ruimte te maken. Een modern ontwerp waarbij nog wel klassieke elementen aanwezig zijn, om het interieur en architectuur bij elkaar aan te laten sluiten.

Enscape_2023-09-03-11-25-18_Scene 11.png
Enscape_2023-02-28-19-19-56.png

In uitvoering - 2024

Bungalow Hilvarenbeek

Bij dit project was de wens om een rustige basis te creëren. Een redelijk strak, maar ook warm ontwerp waarbij is gekozen om met grote oppervlaktes van materiaal te werken. Om nog wel gezelligheid in de woning te brengen, is er gekozen om zachte materialen toe te voegen en speelse elementen. 

In uitvoering - 2023

Woning Veldhoven

De wens van deze opdracht was om meer uit hun comfortzone te stappen. Zo wilden ze graag meer kleur in hun interieur, maar met wel een neutrale basis. Het blauw als touch of colour, in combinatie met het roze, die zorgt voor de extra warmte. Bovendien vormt de rustige omgeving van de woning een harmonieuze samenhang met het interieur

Enscape_2023-09-03-10-31-40_WK 1.1.png
17958692525213750_edited.jpg

Ontwerp

Vakantiewoning Roggel

Bij dit project werd er een prachtig oud pand gerenoveerd tot een moderne vakantiewoning. Het pand bevatte veel oude elementen die vervangen moest worden. Doordat het in een prachtige bosrijke omgeving ligt, is de natuurlijk centraal komen te staan in dit project. Zo zijn er grote ramen geplaatst, om van het prachtige uitzicht te kunnen genieten en is er veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen. 

In uitvoering - 2023/2024

Vakantiewoning Alicante 

Bij dit project staat functionaliteit centraal. Een bungalow dat volledig rolstoel vriendelijk is en waarbij een goede scheiding van prive- en gastengebruik, met in het midden een gezamelijke overkapping. De klant vond het belangrijk om een interieur te hebben dat rust uitstraalt, maar ook de Spaanse sfeer laat zien. 

Ton _ linda_17 - Photo.jpeg

VOLG ONS OP

INSTAGRAM

bottom of page