top of page
Interieurontwerper Valkenswaard

Interieurontwerper Valkenswaard

't Ontwerphuys is opgericht door Amy van Strien. Met haar ervaring en passie voor het ontwerpen van persoonlijke interieurs, is ze haar eigen ontwerpbureau begonnen. Amy heeft geen specifieke ontwerpstijl, maar ze laat graag haar eigen handschrift zien in haar ontwerpen. Ze streeft naar tijdloze en unieke ontwerpen. Het is voor haar van groot belang dat de eindgebruiker verrast wordt en zich volledig comfortabel voelt in de ruimtes.

Samen uw persoonlijk
interieur ontwerpen. 

Amy zorgt ervoor dat het gehele ontwerpproces een beleving wordt en dat de klant er volledig bij betrokken wordt. Ze werkt de mogelijkheden uit in 3D en neemt je tijdens de eindpresentatie mee naar je nieuwe interieur met behulp van virtual reality (VR).

Hoe het ontwerpproces eruit komt te zien, is geheel afhankelijk van uw wensen. De diensten die je bij Amy kan afnemen zijn indelingsplan, kleur- & materialenplan, meubelplan, lichtplan, 3D visualisaties, Virtual Reality, meubelontwerp, technische tekeningen voor maatwerk meubilair, wandenplan, vloerplan, plafondplan en projectbegeleiding. 

Jeroen & Natalie - Nieuwbouw woning Veldhoven

" We hebben Amy gevraagd mee te denken bij de inrichting, kleur-, materiaal-, en licht advies voor onze nieuwbouw woning en zijn super blij met haar inbreng.

Ze komt meerdere keren bij je thuis om een indruk te krijgen, te luisteren naar je wensen en haar plannen te presenteren. Ze maakt meerdere ontwerpen en geen verzoek is haar te gek.

Dankzij de verschillende tekeningen die zij heeft gemaakt, krijg je echt een beeld hoe het straks gaat worden en was het voor ons makkelijker om bepaalde keuzes te maken.

Kortom heb je behoefte aan interieuradvies neem vooral contact met Amy op! "

bottom of page